Tabere de vară Maramureș

Izișoara Resort*** si Camere de închiriat Izișoara*** Maramureș

TABĂRA DE VARĂ MARAMUREȘ PLAI CU FLORI

Ziua 1 – Bun venit in tabara!

După o lungă perioadă în care am fost cu toții în stare de alertă, în stare de urgență și distanțare socială, iată că a venit timpul pentru a fi din nou împreună. Este timpul să socializăm, să învățăm lucruri noi,  să ne distrăm și să ne bucurăm de ceea ce înseamnă cu adevărat cuvântul ”împreună”. În prima zi vom face cunostinta cu noua noastra casuta si bineinteles cu noii nostri prieteni.

Seara va avea loc cea mai frumoasa parte a activitatii, partea in care ne cunoastem, ne imprietenim si petrecem.

Ziua 2 

Buna dimineata! Incepem ziua in cel mai frumos mod, cu înviorarea de dimineață.

Dupa micul dejun, in prima parte a zilei, dam start la aventura. Jocuri si distractie cat cuprinde.

Terminam aceasta zi pe ritmurile muzicii cu o super petrecere.

Ziua 3 – Excursie optionala

*** Pentru a descoperi imprejurimile zonei, in aceasta zi se alege o varianta de excursie optionala dintre cele propuse de către noi.

Turul  Maramuresului istoric: Muzeul țărăncii române,  Manastirea Barsana, Muzeul Satului Sighetul Marmației,  Manastirea Sapanta – Peri – Cimitirul Vesel din Sapanta  

La întoarcere vom vizita celebrele mori și vâltori pe apă.

Seara dupa cina este dedicata unui program cultural prezentat de către o moroșancă tradițional îmbrăcată, ce va oferi lecții și demostrații de tors manual. Totul va fi foarte distractiv atât pentru cei mici cât și pentru însoțitori.

Ziua 4 – Master chefi in Maramures

Bună dimineața tabără dragă! După micul dejun ne pregătim cu toții pentru competiția”chefi în bucătărie” vom modela colăcei și covrigi iar echipa cu cele mai frumoase produse va primi cele mai multe puncte.

In a doua parte a zilei, ne bucuram de natura. Folosindu-ne de imaginatia noastra, vom crea cel mai frumos tablou cu elemente culese din natura.

Seara aceasta sunteți cu toții invitați pe ringul de dans la cea mai frumoasă petrecere.

Ziua 5  Sa ne revedem cu bine!!!

 La revedere tabara draga, la revedere Maramureș plai cu fori!

Astăzi este ziua imbratisarilor si a ultimelor amintiri create cu noii prieteni.

Ne luam la revedere de la echipa noastra, dela gazdele noastre. Ducem cu noi in bagaj cele mai frumoase amintiri, cele mai amuzante trairi si cele mai competitive momente. Ne vedem anul viitor, prieteni dragi!

DE REȚINUT !        Desfășurarea taberei se va face cu respectarea normelor referitoare la SARS-COV 2.

Cazarea se face în camere cu 2,3,4 locuri cu baie privată, mâncarea este pregătită de către personal calificat angajat, într-o bucătărie modernă dotată la standerele europene, autorizată în anul 2020 de către D.S.V.

Pensiunea Izișoara Resort și Camere de închiriat Izișoara, locații în care va avea loc tabăra și serviciile de cazare sunt autorizate de catre Ministerul Turismului la categoria de 3 Margarete/3 Stele.

 

Prețul pentru o persoană în tabără este de 1500 ron în care sunt incluse următoarele servicii: 5 zile cazare, 3 mese/zi, foc de tabără, personalul care se ocupă de obiceiurile tradiționale.

Următoarele servicii nu sunt incluse în preț: transportul de acasă până la locația taberei si la obiectivele turistice vizitate. Se oferă o gratuitate la 10 persoane.