Ofertă de Paște în Maramureș

Cazare cu demipensiune și cină festivă

PERIOADA: 14- 17 Aprilie 2023, 4 zile, 3 nopti 1700lei/ persoană

-15% discount pentru rezervările achitate intergral, plus -15% discount pentru rezervările făcute in luna martie! Rezervă Acum!

TIP: DEMIPENSIUNE, INTRARE CU CINĂ, IESIREA CU MIC DEJUN

ZIUA 1 14.04.2023

Primirea oaspeților cu gogoși, pălincă și visinată. După ora 15 sunteti invitati cu toții la o demonstratie de vopsit ouă.

In Maramures, odinioară, maramuresencele nu au avut nevoie de coloranti chimici ca sa isi vopseasca ouale de Paste. Gospodinele foloseau plante pentru a obtine rosu, galben, verde sau albastru, utilizand aproape aceleasi tehnici ca pentru vopsirea lânii. Acestea fierbeau frunzele, florile, coaja sau tulpina plantelor impreuna cu ouale, iar rezultatul obtinut era deosebit.

Cina 18.30-20.30 Va fi formată din 2 variante la alegere, o variantă pentru cei ce postesc, iar o altă pentru cei ce nu postesc. Varianta de post formata din: Supă cremă de legume cu crutoane, mancare de cartofi cu garnitură de legume gratinate si ciuperci, salată si desert. Desertul va fi prajtura casei pregatită cu drag de către o moroșancă pricepută. Varianta pentru cei ce nu postesc: Ciorbă taraneasca de porc, tocanită din carne de porc, garnitura de cartofi piure, salata de muraturi asortate si desertul casei.

După cină sunteți invitați la o demonstrație de tors manual, pregătită de câtre o moroșancă iscusită, o experienta inedita pentru cei mari si cei mici, o reintoarcere in timp a obiceiurile peste care usor, usor se asterne uitarea!

ZIUA 2. 15 .04.2023 Ora 8.30 Micul dejun în format bufet suedez ce va conține produse tradiționale, produse de post cât și produse non tradiționale.

Cina: 19-20.30 Varianta de post: Snitele de post cu garnitura de orez cu legume, castraveti murati si desert. Varianta pentru cei ce nu postesc: Friptura din ceafa de porc, cu garnitura de cartofi taranesti, castraveti murati si desert.

După cină sunteți invitați cu toții la o sesiune de îmbrăcare a portului tradițional. Au loc instantanee de neuitat atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! După sesiunea de modă tradițională, recomandam cu încredere participarea la slujba de înviere ce va avea loc la Manastirea Moisei, la o distanta mică de 4 km sau bisericile din localitate.

Ziua 3. 16.04.2023 ora 9.00 mic dejun bufet suedez pascal, preparate tradiționale cu specific Pascal, produse tradiționale cât și non tradiționale.

Cina festivă ora 17.30 Ceterasii frumosi din Maramures vă vor incanta cu piese traditionale, cantec joc si buna dispozitie!

Vom servi: Aperitiv, ciorba radauteana/ciorba de miel la alegere. Sarmale cu mămăligă, smântână, ardei iute, cârnat de casă. La desert vom servi cozonac, prăjituri, salam de biscuiti, fursecuri, cornulețe, cosulete cu nuca si gem de prune, fructe. Băuturi alcoolice incluse: Palincă, Vin rosu, Vin alb, Bere Turborg. Băuturi non alcoolice incluse: Coca Cola, Fanta, suc natural, Apa minerala, Cafea. Mici cadouri pentru cei mici și cei mari!

ZIUA 4 17.04.2023 Ora 8.30 Mic dejun bufet suedez cu produse tradiționale și nontraditionale, memorii pentru oaspetii ce au vizitat Maramuresul si Pensiunea Izisoara Resort***

@pensiuneaizisoararesortmaramures

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!!!

Termeni și condiții:

deplasarea la obiectivele turistice se va face cu masina personala
-copii de la 1-9 ani beneficiaza de 50% gratuitate
-rezervarile ferme se fac cu plata unui avans de 50%, diferenta se achita pana la data de 15 martie 2023
-In timpul sejurului cafeaua se poate consuma gratuit de dimineata pana seara

-Accesul cu bauturi din exterior este permis, nu comercializam produse alcoolice.

-Meniul afisat este doar ceea ce pregatim, detinem bucatarie autorizata, pozele se gasesc in rubrica galerie foto, dar nu avem posibilitatea de a oferi alt meniu la fata locului, decat ceea ce este prezentat aici.

Variantele cu tipurile de mancare se anunta in momentul rezervarii si se pot schimba cu pana la 5 zile inainte de ziua de check in !

Rezervarile ferme se fac în baza unei facturi fiscale

Rezervarile cu plata integrala beneficiază de 15% reducere

Apa de la robinet este potabila, o apa de izvor excelenta
-Un avans/sejur platit se poate sa fie restituit pana la data de 20 martie 2023, dupa aceasta data nu se mai inapoiaza banii achitati
-prezenta oferta reprezinta un contract intre pensiune si persoana ce urmeaza sa beneficieze de aceasta ofertă
-momentul achitarii avansului reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la aceasta ofertă, desfasurarea programului scris in prezenta ofertă, termenii si conditiile afisati
-curatenia zilnica se va face la cerere, dimineata pe baza fisei gasite in camera, se va comunica receptiei ce urmeaza a fi schimbat/imbunatatit. Daca nu se doreste curatenie zilnica in camera, atunci nu informam receptia, drept consecinta nu vom fi deranjati de personalul de la curatenie. Fisele pentru curatenie lasate seara pentru a se face curat in camera in urmatoarele ore, nu vor fi luate in considerare.
-orice neajuns se discuta la receptie, pentru a putea fi imbunatatita situatia.
-la receptie in ziua de check in nu se poate renegocia pretul platit.
-pretul pentru camerele de 3 stele (camere cu baie proprie) este cel afisat de 1700lei/persoana, iar pretul camerelor de 2 stele(camera fara baie proprie) este de 1400lei/persoana.
Check in începând cu ora 13.00