Ofertă de Paște în Maramureș

Cazare cu demipensiune și cină festivă

ZIUA 1 22.04.2022

Primirea oaspeților cu gogoși, pălincă și visinată. Cina 18.30-20.30 va fi formată din mâncare de cartofi cu legume pentru cei ce postesc și friptura de porc, garnitura de piure de cartofi, salată de castraveți murați. Desertul va fi prajtura casei pregatita cu drag de către o moroșancă pricepută. După cină sunteți invitați la o demonstrație de tors manual, pregătită de câtre o moroșancă iscusită, iar la apusul serii ne vom bucura de un pahar de vin fiert cu scorțișoară acompaniați de muzică tradițională și un frumos foc de tabăra!

ZIUA 2 23.04.2022 Ora 8.30 Micul dejun în format bufet suedez ce va conține produse tradiționale, produse de post cât și produse non tradiționale.

Cina: 19-20.30 Tocanita de porc, cu garnitura de cartofi la cuptor și murături asortate. Chiftele de post, orez cu legume și salata de crudități pentru cei ce postesc și prajitura casei. După cină sunteți invitați cu toții la o sesiune de îmbrăcare a portului tradițional. Au loc instantanee de neuitat atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! După sesiunea de modă tradițională, recomandam cu încredere participarea la slujba de înviere ce va avea loc la Manastirea Moisei, la o distanta de 3.5 km sau bisericile din localitate.

Ziua 3 24.04.2022 ora 9.00 mic dejun bufet suedez, preparate tradiționale cu specific Pascal, produse tradiționale cât și non tradiționale.

Cina festivă ora 18.00 Acompaniati pe muzica tradițională realizata de către ceterasii nostrii, vom servi ciorba radauteana/ciorba de miel la alegere, friptura de porc la grătar cu cartofi aurii si sos de usturoi, sau friptura de miel cu garnitura de ciuperci și murături. Desertul va consta în cozonac, prăjituri si cornulețe, fructe. Băuturi alcoolice incluse: Palincă, Visinată, Bere Turborg, Vodka, Tequila, Cognac. Băuturi non alcoolice incluse: Coca Cola, Fanta, suc natural, apa minerala, cafea. Mici cadouri pentru cei mici și cei mari!

ZIUA 4 25.04.2022 Ora 8.30 Mic dejun bufet suedez cu produse tradiționale și nontraditionale

Termeni și condiții:

deplasarea la obiectivele turistice se va face cu masina personala
-copiii de pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate 100%, daca nu se utilizeaza pat suplimentar
-copii de la 3-10 ani beneficiaza de 50% gratuitate
-rezervarile ferme se fac cu plata unui avans de 50%, diferenta se achita pana la data de 1 aprilie 2022
-In timpul sejurului cafeaua se poate consuma gratuit de dimineata, pana seara

Cei ce postesc sau nu trebuie sa anunțe din timp preferințele culinare

Rezervarile ferme se fac în baza unei facturi fiscale

Rezervarile cu plata integrala beneficiază de 10% reducere

Apa de la robinet este potabila, o apa de izvor excelenta
-Un avans/sejur platit se poate sa fie restituit pana la data de 20 martie 2022, dupa aceasta data nu se mai inapoiaza banii achitati
-prezenta oferta reprezinta un contract intre pensiune si persoana ce urmeaza sa beneficieze de aceasta oferta
-momentul achitarii avansului reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la aceasta oferta, desfasurarea programului scris in prezenta oferta, termenii si conditiile acesteia
-curatenia zilnica se va face la cerere, dimineata pe baza fisei gasite in camera, se va comunica receptiei ce urmeaza a fi schimbat/imbunatatit. Daca nu se doreste curatenie zilnica in camere, atunci nu informam receptia, drept consecinta nu vom fi deranjati de personalul de la curatenie. Fisele pentru curatenie lasate seara pentru a se face curat in camera in urmatoarele ore, nu vor fi luate in considerare.
-orice neajuns se discuta la receptie, pentru a putea fi imbunatatita situatia.
-la receptie in ziua de check in nu se poate renegocia pretul platit.
-pretul pentru camerele de 3 stele (camere cu baie proprie) este cel afisat de 990 lei/persoana, iar pretul camerelor de 2 stele(camera fara baie proprie) este de 850lei/persoana.
Check in începând cu ora 12.00